Saturday, January 9, 2010

Komik Troll #1

jet

Penghargaan kepada Manan Ahngat untuk idea muka Huxley Pig Oink Oink

22 comments:

skystrike said...

roflmao

neo said...

ni bkn kes harga minyak nak naik 2010.

ni kes minyak naik masa zaman pak lah dulu ni. kes enjin kena jual 2007.

lama sgt nk target harga minyak 2010. hahaha...

CremeBrulee said...

I rate this as almost funny. It kinda got hold of my funny bone. Then it squeezed a bit too hard.

hidup sihat said...

haha haha haha

Obefiend Weiland said...

@TAYMENC

yowza

Anonymous said...

ahaha! lawak2! wei, obe ko xtakut ke kena saman dgn harian metro? atau barisan lawyer dari parti pembangkang dah ade dibelakang ko?

apesal ko xbuat topik pasal si bapuk tua yg kemaruk nk jadi PM tu.. aku masih tertanya tanya sapa liwat sapa nie? ahaha!

Obefiend Weiland said...

cool trolling bro!

SYZWN said...

Saman?

blog ni umpama brand beg sekolah budak-budak

Niki-Must Do it.

macam Nike,cume....lebih 'serious'.

Anonymous said...

dimata ko memang mcm brand beg sekolah budak2 tapi dimata org lain? ahaha! berlawak biar berpada pada.. jgn kerana lawak anda yg binasa..

SYZWN said...

mata meleis?

nice troll

Kodoknostrange said...

Kang tak pepasal kena panggil lagi. Selamba badak ko tepek kartun dorang. Awas..perampas..oh la lal la la..

Obefiend Weiland said...

"Berita-berita didalam blog ini bohong belaka. Takde langsung kebenaran atau fact check. Ianya parodi site. Jika kamu tiada lulz dan serius sangat macam Serious Sam kami cadangkan anda GTFO sahajalah"

reminder for the srs ppl. if u want to be srs please go to

http://blogserius.blogspot.com

go crazy with ur srsness there hmmkay?

razif said...

Hahha..khinzir pink...ggagagaggaga

smamat said...

Abe Obe, kau hebat!
Dalam trolling pun sempat melawak serius!

LA PRIMAVERA!!

rean said...

ni kasus tak habis baca!
LOLOLOL!

neo said...

ada meleis butthurt? ouch.. ntah2 meleis anon ni yg gila meliwat.

::Sarah:: said...

Cool new blog tapi kalo awal2 ada org memanas, apa barang? terasa rupanya..LOL!~

Khairi said...

tak best la senym khinzir. comel sgt. wat la sengih babi ke senyum babi. baru brutal. hehehe.

kks.com

fhunky-fhinky said...

salam..i am new commentor here..

nice blog dude...
keep up a good work....

Aku kadang2x baca 2 blog ko yang lain, blog serius dan tak serius...
nice blog u have. 110% supports!!

Matjoe said...

muahaha,
babi ada janggut

atie said...

hahahah...kelakar!!senyum khinzir...ish ish ish..best ar blog ni,bagus bagus.mmg akhbar yg satu tu patut diparodikan.tah pahape beritanya.menipu and paling benci ruangan ss tuh...

Metamorfosis said...

Pelatihan SDM is a network marketing and training information or training an employee who has worked with many consulting firms and training institutions.
pendidikan dan pelatihan sdm, pelatihan akuntansi, sales marketing, manajemen bisnis, administrasi kantor, lembaga training motivasi, penyelenggara pelatihan di jogja, training manajemen, pelatihan leadership, informasi training, pusat pelatihan, pelatihan rumah sakit, provider training di jogja, training provider jakarta, training jakarta, training consultant jakarta, training center, penyelenggara training di jogja, training motivasi kerja, pelatihan dan prestasi kerja, strategi pengembangan sdm,

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber