Sunday, June 5, 2011

Metroll Gossip - Peminat Lisa Surihani Bengang Dengan Kostum Pilihan Beliau ke Parti



Ya Allah! lepas satu, datang lagi satu gossip hangat ke telinga penuh tahi Juber minggu ni. Seorang peminat pelakon cilik dan senang hangat sekarang, Lisa Surihani menghubungi Juber kerana tak puas hati dengan cara pemakaian pelakon kegemarannya

"Juber tengok lah gambar yang saya sisipkan dalam emal ini. Ini gambar Lisa ketika sambutan hari jadi ayah sedaranya. Ada ke patut masa majlis hari jadi dia dress up sebagai Paris Hilton! Takde maruah ke Lisa?"



Peminat itu juga memberitahu Juber sebagai seorang role model Melayu Islam Lisa sepatutnya sensitif dengan costume yang dipilih beliau ke majlis itu

"Paris Hilton itu kaki arak, dadah dan pelakon filem porno buatan sendiri macam Wan Norazlin. Dengan memakai kostum untuk kelihatan seperti Paris, Lisa seakan menunjukkan it's ok to be like Paris. Kita orang Islam mana boleh dress up sembarangan"

Juber setuju sangat dengan pendapat peminat yang marah ni. Seperti kita sedia maklum ada hadith yang melarang kita umat Muhammad dari meniru pemakaian umat bukan Islam. Kalau meniru gaya Paris Hilton lagilah haram pasal dia role model tonggang terbalik, kaki kongkek dan juga bekas banduan. Lisa harus minta maaf secara besar-besaran kerana cuba kelihatan seperti Paris. Nanti anak-anak kecil yang melihat beliau sebagai role model bakal terpengaruh. Ini tidak elok untuk masa depan Malaysia.

Kalau nak main dress up pun tak boleh ke pilih watak selebriti lain? Kenapa pilih Paris Hilton? Watak Saloma atau Sarimah Ahmad tak cukup glemer ke Lisa? Saloma dan Sarimag jauh lebih cantik dan molek akhlaknya dari Paris. Mulai hari ini beringat ye lisa. Jangan main tibai je paki kostum,

JUBER - Masa sekolah dulu selalu dress up sebagai FREDDIE MERCURY kerana dia lambang lelaki keras sejati sepanjang djaman.

15 comments:

temoxskema said...

huhh , lisa da mmg cantek secare asli kot . awat p tiruu owg putehh ?? -.-

ahmadshafik said...

kah3..nice one abg juber

Cruelism said...

sejibik la ! .

Aoibheal said...

Paris ke tu... bukan la... kena seksi.. ni apa.. Michelle Williams kot...

Fiffy said...

ala mana ada macam paris, paris seksi, patut koyakkan lagi belakang baju tu baru mintak maaf besar2an wakakaka

yuyie said...

gamaknyer adam ngan hawa diturunkan ke bumi dulu pkai aper ek???

along said...

Freddy Mcury tu gay queen kan..? tp lagu dia best smpai la...

Nur Hazwani said...
This comment has been removed by the author.
Yo mama said...

mende ni derr? dah dia kata tema hollywood. jadah pulak nak pakai macam saloma

Ateeka Amer said...

mana butang LIKE?

tuh la lisa kan menantu pilihan mak2, mana boleh pakai camtuh. kena pakai baju kurung selalu.

yuyie said...

hmm.... tu rambut real ke palsu??? lau palsu kira ok lar tu... tutup aurat per... apa ade hal? kekekeke

Otakku Otaku said...

dat ass

Ilhamny.com said...

siap bwk hanjeng pelesu lg...

SANDRA AZWAN said...

Don't sweat the small stuff!!

azila said...

nampak nenek lisa kat belakang tu..
ala.. diorg ni tak sportinglah nenek Lisa pun tak kesah.. Lisa sblm popular dulu memg ada sket2 perangai Paris Hilton tu..kikikih

//teringin nak tgk gambar asli.. ada ke?

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber