Monday, October 25, 2010

Sekuel Buku Permata Yang Hilang Bakal Dikeluarkan


Laporan Effi Saharudin

Kuala Lumpure - Isnin - Penulis buku panduan seksologi terlaris Malaysia Permata Yang Hilang bakal menerbitkan sambungan kepada buku sensasi beliau akhir tahun ini. Penulis buku yang enggan namanya diketahui memberitahu pihak Harian Metroll tentang perancangan beliau didalam satu sesi temu ramah XXXlusif semalam. Penulis yang hanya mahu dikenali sebagai "K" menulis sekuel kepada permata yang hilang kerana mahu mengikuti peredaran zaman.

"Ketika menulis buku Permata Yang Hilang 20 tahun lebih yang lalu internet pun tak ada. Zaman sekarang saya rasa segala ilmu mendayung yang terdapat didalam PYH sudah ketinggalan zaman. Dalam buku sekuel kelak saya akan memasukkan gaya mendayung yang terkini serta fetish-fetish nakal yang mematuhi syarak"

Sekuel Permata Yang Hilang nanti bakal diberi nama Permata Yang Dijumpai dan bagi mengikuti peredaran masa boleh dibeli dalam bentuk buku , e-book dan APP untuk Android Marketplace serta Apple Appstore. Walaubagaimanapun versi Symbian^3 tidak akan dihasilkan kerana kekurangan pengguna.

"Orang melayu zaman sekarang sudah maju. Maka saya rasa saya harus mengikut peredaran zaman dan menjualnya kepada empunya telefon bimbit. Selain daripada itu penggunaan bahasa juga saya permodenkan. Dalam Permata Yang Dijumpai saya tidak akan lagi menggunakan bidalan lapuk seperti "rusa minum" atau "mendayung perlahan-lahan" .Pembaca paska milenium tak pernah dayung sampan apakan lagi tengok rusa minum. Ramai dintara mereka confuse bila membaca permata yang hilang. Oleh itu saya gunakan bidalan lebih komtemporari seperi "sentuh kulit pasangan perlahan-lahan anda seperti menyentuh skrin iPad" dan "putar puting pasangan anda seperti tombol analog Playstation 3 Dual Shock II". Dengan penggunaan bahasa baru ini saya yakin kehidupan seksual Meleis akan lebih padu di masa hadapan"

Kepada pembaca yang tidak tahu apa itu Permata Yang Hilang, ianya sebuah buku panduan seks yang hangat dipasaran suatu ketika dahulu. Ianya satu-satunya buku dalam bahasa ketuanan yang mempunyai gambar vagina dijilat yang dilukis dengan huduhnya. Ianya dijual sebagai "buku panduan seks islam". Aneh juga buku panduan seks halal pun ada gambar porno. Buku Permata Yang Dijumpai bakal berada di pasaran di akhir Disember dengan harga jualan RM 25 senaskah. Ianya boleh didapati di kaki lima Jalan TAR , Pustaka Minerva , Jalan Masjid India dan locker budak lelaki di semua asrama penuh.



14 comments:

skystrike said...

"putar puting pasangan anda seperti tombol analog Playstation 3 Dual Shock II"

wakakakakakaka...x bole blah sial...

Zinedine Zaiddin said...

Gambar nak best je..gambar bini frust lak tuh. HAHAHA

Harap2 new version ni gambar lebih clear dan kalau x guna gambar sebenar, gambar anime pn kira OK la.

HAHAHAHAHAHA

Zeelicious MeowMeow said...

mula2 putar puting slow2 sebab baru permulaan game pastu baru kasar2 skit okeh..lol!

ibrahim rabani said...

ahahahaha symbian3 xcover ek? lol!
adaversion 3gp x ni?

Pisyek said...

tak pernah main Playstation 3 Dual Shock II

T__T

Matjoe said...

permata dh dijumpai? nice, mari serbu jalan tar

the 11th alphabet said...

oii, please dont disclose LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA effi.

apa ni kata kawan. aku kasi free copies ok kat nko... boleh buat adiah peraduan kat blog2 nko aite?

Anonymous said...

"fetish-fetish nakal yang mematuhi syarak"

kahkahkah mmg babi

hasrul hassan said...

Salam ...
saya punyai buku Permata Yang Hilang tapi cover dia tak sama seperti dipaparkan dalam blog ni.

Saya beli dari kedai buku biasa. Tak sangka nak terbitkan yang baru.

Ia buku yang baik, terutama doa-doa yang perlu amalkan sebelum, semasa dan selepas persetubuhan. Ia juga beri pengetahuan ttg beberapa perkara lain terutama dari aspek agama lain dalm soal seks.

Saya pernah hadiahkan buku serupa kepada pasangan pengantin (masa tu saya belum kawin); mereka dah kawin lebih dari 10 tahun dan ada 6 orang anak; dan sampai sekarang kawan saya (lelaki) ucapkan terima kasih sebab buku ni.

Ixora Azura said...

en hasrul hassan..anda betul2 memiliki buku ni ker?? bleh bg sy potostat x??..sbb tgk dlm blog ni harga buku ni rm25..agak mahal bg sy yg merupakan seorg student..

hrp dpt kerjasama yg baik drpd pihak anda, mklumlh minggu dpn ni sy dh nk berkahwin..:)

Anonymous said...

ahahahahah....aku dah baca buku ni!

Kembang Perawan 3288 said...

buku ni leh download je kat tenet. haha. slmt menempuh alam rumahtangga

zaty hanyut said...

tunang aku ada buku ni, tapi dia tak nak kasi aku baca, kedukut, lepas tu aku curi2 amik, dan baca .......

perghh, skema ya amat buku neh, gambar tak clear, memang tak boleh bawa aku hehehe,

maka dengan itu, aku amat mengalu2kan sekuel permata yang hilang ini, kena dengan masyarakat zaman moden sekarang.

yuyie said...

hallamak! teringat plak masa kecik2 dlu. tersilap jumpa & terbaca = confused giler!!

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber