Wednesday, August 4, 2010

Ruangan Gossip Juber AWW AWW! #3
Apek Senario Bakal Buka Spa Gemukkan Badan?

Juber dengar artis kontroversi Apek Senario bakal memnuka spa menggemukkan badan. Menurut sumber Juber Apek mendapat idea bernas ini setelah bosan dituduh kaki pipon kerana badannya yang kurus. Sumber Juber menambah lagi di Malaysia dah banyak spa kecantikan bagi melangsingkan badan. Tapi tak ada langsung untuk menggempalkan. Tak semua artis nak mahu kelihatan kurus. Dari perhatian Juber ada artis di Malaysia mahu kelihatan lebih gempal supaya nampak sihat dan tak serupa mat ganja gila pipon

Juber juga difahamkan Apek sudahpun menggambil beberapa rakan artis untuk dijadikan duta Spa memggemukkan badannya. Antara nama yang tersenarai pendek ialah Osman Kering , Zamani dan Amyza Adnan. Spa pertama bakal dibuka di sekitar Damansara seawal bulan Oktober

Juber - Nak kurangkan berat badan tapi tambahkan pahala di bulan puasa nanti.


Lagi Novel Popular Bakal di Adaptasikan

Selepas filem Aku Budak Setan mendapat sambutan memberangsangkan dipawagan, sebuah lagi novel popular tahun 90-an dikatakan bakal difilemkan. Pengurus Besar Tangkap Lentok Production semalam melakukan sidang media bagi mengumumkan adaptasi novel terkenal Permata Yang Hilang. Novel yang popular semasa Juber di tingkatan 3 ini bakal menampilkan pelakon-pelakon mula baru tak ada nama tapi berani dedah-dedah seperti Ezza Rianna Swedish , Fadhil Ronaldo dan Diana Nur Al-Yahudi (nama sebenar Lijah binti Endot). Pengambaran filem yang bakal membelanjakan RM 2 juta ini bakal bermula bulan hadapan dan ditayangkan sekitar bulan 5 semasa musim banyak orang menikah. Raja Azmi diberi kepercayaan untuk mengarah kerana pengalaman beliau mengarah filem dedah-dedah seperti Anu dalam Botol dan Black Widow sebelum ini.
Pengarah Urusn Tangkap Lentok , Din Glamer semalam menyanggah tohmahan yang filem Pertama Yang Hilang hanyalah filem softcore tanpa nilai seni.

"Ini semua silap. Pada dasarnya memang kelihatan novel ini macam karya lucah. Ada urut lelabah, ciuman Tapir dan henjutan Siamang Patani. Tapi subtext sebenar novel ini ialah tentang hubungan sesama manusia. Ini yang bakal kami tonjolkan diantara babak sondol menyondol dan jilat menjilat. Tapi jangan risau. Pada awal dan akhir filem kami bakal selitkan ayat-ayat suci bagi mengingatkan penonton tentang bahaya seks bebas. Kami yakin filem ini bakala memberikan kesedaran kepada masyarkat tenyang bahaya seks"

Pelakon pembantu Diana Mayang Sari bila ditemu ramah berkata

"I tak tahu berlakon tapi Abang Din Glamer hubungi saya di Facebook. Dia kata lepas filem ni saya mesti laku macam Sofea Jane selepas Perempuan Isteri dan Jalang. Bagi menyediakan diri untuk watak filem ini saya diberikan senaskah Permata Yang Hilang serta 40 klip 3GP terhangat"

Juber - Masih ketawa lihat aksi sodomi filem Jalang tempohari.


9 comments:

iz said...

"saya diberikan senaskah Permata Yang Hilang serta 40 klip 3GP terhangat"

lulz

Anonymous said...

hahaha! gelak gila2 ah baca nih

Encik Jep said...

duh! juber,juber..hahaha!

skystrike said...

terbaik...lolz...hahahahaha...

TheBentPencil said...

corrction
40 3gp MELAYU terhangat.
kakaaka

ah, the sexifiying of movies nowadays. it feels like watching porn, only now your seats smell like popcorn and split coca-cola.

Ara said...

amyza adnan...hahahahh! ;p

Matjoe said...

lawak siut. zamani?

Anonymous said...

Bodoh sape kate isap pipon kurus. org yg isap ganja la gemuk selera makan tinggi. mat dadah yg kurus tu mat dadah yg amek ais. bodoh nye author.

TheBentPencil said...

@Obe:
percaya lah cakap anon di atas.
die memang pengguna tegar.

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber