Sunday, May 16, 2010

Pembaca Blog Parodi Marah Dengan Penulis


Laporan Obefiend Weiland

Kuala Lumpur- Ahad.Beberapa pembaca blog sampah Harian Metroll menyuarakan ketidakapuas hatian mereka terhadap SYZWN dan OBEFIEND kerana gagal mengemaskinikan blog mereka sejak kebelakangan ini. Menurut meraka Obe dan Wan pemalas anak anjing kerana membuatkan mereka tertunggu-tunggu keluaran entry terbaru blog ini.

“Saya bukan marah tapi kalau saya dah langgan secara RSS dan baca dari muka 1 saya mahukan update secara regular. Bukan sekali sebulan. Apa ke pemalas penulis blog ni! Baik tak payah bukak blog cenggini”

Bila Obefiend menebual dirinya sendiri tentang masalah kelewatan update Harian Metroll beliau menjawab

“Terima kasih Obefiend kerana menemuraha diri saya sendiri. Pertama sekali blog ini blog percuma tanpa bayaran ataupun cengkeram. Saya dan Wan pun menulis ikut mood. Kalau ada mood aku tulis. Kalau takde baca la blog lain!”

Sementara itu SYZWN a.k.a Doktor Bong bila ditemuramah pula berkata

“Mamak jom Effi.. jom mamak... jom main PS2.. lama dowh tak jumpa kau pukimak!”

Diharap entry garapan malas ini dapat mengubat ketagihan anda pada nukilan sampah tidak berkualiti di Harian Metroll.

5 comments:

DIYSAR said...

saya x marah cuma saya x tahu apa nak buat klu Obe x update blog
hehehehe

lufkin said...

lol mcm pundek update.. haha!!

SYZWN said...

macam mana nak 'LIKES' entry ni?


lagi satu aku tak suka wartawan tu,die lupa taruk

'Jom McD...jom maidin..jom clubbing'

neo said...

KITA BAKAR BLOG NI!!!

::Sarah:: said...

Epic post..Nice..*thumbs up*

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber