Saturday, January 7, 2012

Metroll News - Penjualan Pemetik Api Cricket Meningkat Angkara Orang Minyak


Kuala Lumpur - Sabtu - Penjualan pemetik apa jenama Cricket meningkat sebanyak 600% semenjak penampakan orang minyak sekitar ibu kota bulan lalu. Kepada yang kurang maklum beberapa kes penampakan orang minyak dilaporkan sekitar Gombak dan ini merisaukan golongan wanita yang takut diperkosa the human lube ini. Pihak Polis Di Raja Malaysia sehingga ini masih belum dapat menangkap suspek dan oleh kerana itu kebanyakkan wanita di ibu kota membeli pemetik api Cricket sebagai senjata bela diri. Seorang wanita warga kota , Puan Hasmah Ali ketika ditemuramah wartawan Metroll berkata;

"Saya risau dengan keselamatan saya dan 3 orang anak dara saya. Orang minyak yang gemar mencabul masil gagal ditangkap polis. Saya tanpa berfikir panjang membeli 4 pemetik api untuk saya dan anak-anak. Kalau cuba dirogol orang minyak saya pastikan pemetik api akan digunakan bagi menyalakan manusia bahan api ini"

Pihak Cricket apabila ditemuramah mengatakan mereka tiada perancangan menaikkan harga pemetik api popular ini kerana stock dalam simpanan mereka masih mampu memenuhi kehendak pasaran. Pegawai pemasaran Cricket Malaysia, Encik Cheng Ker Rik berkata;

"Selalunya jualan pemetik api kami naik bulan Disember selari dengan banyak konsert ROCK serta kemasukan stok Ganja. Pothead beli banyak pemetik api bagi menghisap bong. Tahun ini berlaku ketandusan ganja jadi sales figure kami bulan ini dan Disember lalu tidak terjejas"7 comments:

pex91 said...

Pegawai pemasaran Cricket Malaysia, Encik Cheng Ker Rik berkata;


kahkahkah..bek letak nama cengkerik ja..

Aie Isa said...

lighter aladdin murah sikit...

free compass said...

unless dia ada dragon shout. boleh guna fire breath. DOH VA KINN!

Obefiend Weiland said...

+skyrim

kangucup said...

best blog, and please keep it, and if you want to review about alexa rank, you can view on ....

http://leaderin365days.blogspot.com/2012/01/gejolak-perebutan-rank-terbaik-alexa.html

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

admin said...

nice blog, friend
Sepintas Lalu
Bukanscam Networks

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber