Thursday, January 12, 2012

Metroll News - Gambar Suspek Pengebom Mahkamah Jalan Duta Diperlihatkan


Kuala Lumpur - Khamis - Pihak Polis Diraja Malaysia hari ini menyebarkan gambar seorang lelaki yang disyaki suspek kes pengeboman Mahkamah Jalan Duta Isnin lalu. Suspek dikenal pasti selepas pihak polis melakukan analisis terhadapat puluhan rakaman kamera litar tertutup sekitar tempat kejadian. Dalam kejadian Isnin lalu beberapa orang awam cedera selepas dua bom buatan sendiri meletup diperkarangan mahkamah selepas pemimpin Pakatan Rakyat, Dato Seri Anwar Ibrahim didapati tidak bersalah meliwat pembantu peribadinya. Polis percaya suspek seorang pakar didalam pembuatan bom buatan sendiri. Pihak Polis juga mengeluarkan ganjaran RM 10 000 untuk maklumat yang membawa kepada penangkapan suspek yang merbahaya ini.5 comments:

Shaari said...

mmm maybe i was expecting too much from you.

ediciuS si toN peerC said...

Bro i think it's time for u to stop this kind of lame jokes..not funny anymore..u r getting old..time to get back to reality.

Ahmad Tongkeng said...

HAHAHAHA BOMBERMAN YEAH!

Aku suka. Keep it up!

mykhalis said...

ini je obe? ko cari artikel wat copy paste google translate..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber