Thursday, June 3, 2010

Komik Troll #6


"

9 comments:

aremierulez/Amirul said...

haha..
ye la tu. macam kawan aku, mula kemain lagi boikot McD. siap pakai baju bendera palestine.

2 minggu kemudian, lincah je call delivery mcd

syafiqxsaifullah said...

haha.
ta payah nak poyo2 pun..
hari2 sapkok jugak.
rokok tu cmpany apa?
wakakakakkakakaka

mintak izin copy cartoon ni boley obey?

Anonymous said...

Yes, boikot, boikot, boikot, boikot pakai komputer dan internet sebab sebahagian dari duit belanja beli computer pergi kepada penaniayaan negara Palestin.

Boikot ATM! tuh mesen dari NCR gak tuh.

Boikot Intel (yang merupakan pemproses komputer utama kat Malaysia, walaupun kilang AMD duduk kat malaysia.)

Alamak, kalau kira, dekat suma benda kena boikot.. Takpe, balik kampung tanam jagung / ubi = self sufficient economy kot.

Encik Hensem said...

ahli sidang redaksi pun Tokan McD ni...apa kes..?

http://mypanty.blogspot.com

king tiger said...

Terer jugak kau memahami mesej yang terselit dalam senyum khinzir edisi kali ni kan Encik Hensem? (!)

munirah said...

lain kali try la buat " Senyum Obe"..


==> Koleksi Gambar Ngeri <==

almighty bongzilla said...

siapa melenting, dia terasa pedas. kahkahkahh..

Wan Perlis said...

boikot2

Metamorfosis said...

Pelatihan SDM is a network marketing and training information or training an employee who has worked with many consulting firms and training institutions.
pendidikan dan pelatihan sdm, pelatihan akuntansi, sales marketing, manajemen bisnis, administrasi kantor, lembaga training motivasi, penyelenggara pelatihan di jogja, training manajemen, pelatihan leadership, informasi training, pusat pelatihan, pelatihan rumah sakit, provider training di jogja, training provider jakarta, training jakarta, training consultant jakarta, training center, penyelenggara training di jogja, training motivasi kerja, pelatihan dan prestasi kerja, strategi pengembangan sdm,

Related Posts with Thumbnails

Pagenumber